Anteckningsblock i olika former är alltid en uppskattad gåva för de flesta mottagare oavsett ålder. Det finns alltid ett behov av ett anteckningsblock någon gång. Det kan antingen vara för att skriva upp viktiga saker, ta anteckningar på möten eller föreläsningar, skriva dagbok i eller skriva kassabok, det finns många alternativ och det är ofta som det är bra med ett block tillhands för att anteckna något snabbt.

Därför är det en god idé som företag att ge bort anteckningsblock som en give away till kunder, samarbetspartner och anställda, så väl befintliga som potentiella kunder i framtiden. Som företag kan man personifiera anteckningsblocken som är menade för give away i en goodiebag. Man kan beställa anteckningsblocket i företagets färger och med dess logotyp och eventuell slogan.

Man kan också välja vilken typ av sidor det ska vara i boken, om det ska vara helt blanka, linjerade eller rutade.

Ett anteckningsblock är både lätt och smidigt att ge bort på mässor och det kommer oftast till användning för alla. Det är därmed även ett bra sätt att marknadsföra sig på, varje gång när blockets mottagare ska anteckna något så syns företagets logga. Om man dessutom har en finare anteckningsbok i någon fin färg eller med ett fint mönster så kommer andra verkligen att lägga märke till anteckningsboken när den används.

Kombinera detta med att samtidigt ge bort en penna med företagets logotyp så att mottagaren kan börja använda sitt anteckningsblock direkt. Kanske det är något intressant och viktigt att anteckna direkt från mässan? Kanske någon bra föreläsning som går under eventet som är värt att notera?

Det är alltid en fördel att tänka ut vad ens målgrupp skulle uppskatta för gåvor så att de kommer till användning. Gåvor med tryck som inte används är enbart slöseri på pengar från företagets marknadsföringsbudget.